Till hösten startar vi! Lärare sökes till Vidsels fristående skola.

FRAMTIDENS SKOLA I MÖJLIGHETERNAS BY

Vi söker lärare till en nystartad skola i Vidsel som ligger i Norrbottens inland. Här är en naturskön miljö intill vackra Piteälven och den storslagna Storforsen. Miljön inbjuder till skidåkning, skoterkörning, jakt och fiske. Här finns också fina vandrings- och cykelleder. Vidsel har ett gott företagsklimat för både små och stora företag och är den kända högteknologiska RFN basens närmaste ort.

Hösten -22 startar vår nya högstadieskola i nya fina lokaler. Vi söker dig som vill vara med att bygga upp skolverksamheten för årskurserna sju till nio från starten. Du kommer att få arbeta i en mindre skola där C-form ska bedrivas. Vi behöver lärare i grundskolans samtliga ämnen och söker dig som kan bidra med ämneskompetens, nytänkande och som värderar relationer och lagarbete högt.

Vi erbjuder en skolmiljö som ger arbetsro, trygghet, glädje och trivsel genom att alla, både elever och lärare blir sedda och hörda i en stimulerande skolmiljö. Vår strävan är ett lärande i entreprenöriell och teknologisk riktning där även rörelse, hälsa och nära till naturen är lika viktiga.

Tjänsterna är ferietjänster och kollektivavtal tillämpas. Känner du att detta är något för dig så ser vi fram mot din ansökan med personlig presentation.

Skicka din ansökan till info.friskola@vidsel.se

Har du frågor kan du maila till info.friskola@vidsel.se

Mer information finns på hemsidan https://friskola.vidsel.se

Denna annons finns även på Platsbanken (i brödtexten på Platsbanken står felaktigt senaste ansökningsdag 2022-04-22, ignorera det. Ansökan är fortfarande öppen!)

Lämna ett svar